De Praktijk

Binnenkort ben ik aangesloten bij het CPION en in het bezit van een HBO diploma Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis. 

Ik ben aangesloten bij de VBAG, de beroepsvereniging voor alternatieve geneeswijzen, www.vbag.nl. Verder ben ik aangesloten bij de BBT, de beroepsvereniging voor B.S.M. de Jong Therapeuten, www.bsmdejongtherapeuten.com.

Tevens ben ik aangesloten bij het RBNG/TBNG als overkoepelende organisatie.

Mijn gegevens zijn:

Zorgverlenersnummer:   AGB 90-036497
Praktijkcode:                 AGB 90-(0)15234

VBAG licentienummer:   2.080605          
RBNG nummer:             909934
BBT lidnummer:            05018

BTW nummer:               NL179039040B01
KVK:                             27328030

In verkeer met mijn cliënten gelden de bepalingen, de beroepscode en de Klacht- en tuchtregeling van de VBAG/TBNG.

U krijgt na afloop van iedere afspraak een declaratie mee. Deze wordt slechts eenmalig verstrekt. Als u aanvullend verzekerd bent, kunt u bij uw zorgverzekeraar navragen of u de declaratie kunt indienen. De therapie valt onder de noemer ‘Natuurgeneeskunde’.

De kosten bedragen 90 euro per uur. Ik vraag u vriendelijk, om administratieve activiteiten te beperken, direct na afloop van het consult met pin te betalen.

Wanneer u minimaal 48 uur voor aanvang een afspraak annuleert, worden geen kosten in rekening gebracht. Annuleert u binnen 48 uur of vergeet u een afspraak, dan ontvangt u wel een declaratie.

Sinds 1-1-2016 is het verplicht een behandelovereenkomst af te sluiten. In deze overeenkomst staan de wederzijdse rechten en plichten vermeld. Daarnaast geeft u wel of geen toestemming voor het delen van uw informatie. U kunt een behandelovereenkomst downloaden.

Nederlands: behandelovereenkomst

English: treatment agreement